czwartek, 16 Kwietnia 2026
Strona główna Forum Offtopic Hydepark Konkursy - uwagi i opinie
Ostatnio dodane:

Konkursy - uwagi i opinie

Re: Konkursy - uwagi i opinie

Myślę że konkursy powinny posiadać pytania dotyczace wykonawcy ( i to wcale nie banalne) i pytanie typu dlaczego to własnie to Ty powinienes wygrac bilet itp , wtedy mamy doczyniaenia z osobami ktore interesuja sie muzyka bo odpowiadaja na pytanie plus mozna wziac pod uwage kreatywnosc wink to jets ważne smile ludzie kreatywni zawsze wiedza jak sie bawic wink

madzialena901
Początkujący
ranks
useravatar
11 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Ciesze się ze jest coś takiego jak konkursy w których można wygrać bilety na tak cudowne wydarzenia jakimi są eventy  ! Dobrze ze organizujecie coś takiego ponieważ są prawdziwi fani , tak jak ja kochający ta muzykę ponad życie a nie każdy ma pieniądze albo możliwości by uczestniczyć w takim wydarzeniu ! Ważne jest by wygrywały naprawdę osoby przypadkowe aczkolwiek fajnie byłoby tak jak zauważyli moi poprzednicy by było pytanie konkursowe bo przyda się do weryfikacji prawdziwych fanówsmile Pozdrawiam

Motylek
Nowicjusz
ranks
useravatar
7 Postów

Witajcie!

Dziękuję za Wasze opinie i propozycje.
Pytania konkursowe mamy zamiar wprowadzić po okresie wakacyjnym.

"dlaczego to właśnie ty powinieneś wygrać bilet" - ten sposób przeprowadzania konkursów preferowaliśmy jakieś 2 lata temu, ale ze względu na to, że większość uczestników nie wykazywała się niczym kreatywnym, a opisywali jedynie jak straszną mają sytuacje materialną oraz przedstawiali swoje dramaty i tragedie rodzinne... nie taki był cel tych konkursów smile

Ola
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
13 Postów

Gdyby nie konkursy nie dowiedziałabym się o tym forum i nie znalazłabym wielu ciekawych wątków które mnie interesują ;]

zebra
Początkujący
ranks
useravatar
14 Postów

A i chciałam jeszcze dopisać że dzisiaj ktoś do mnie dzwonił i powiedział że wygrałam ;] .. Także wieeeeeelki szacun !!
Mogę śmiało powiedzieć że jest to wspaniałe forum które daje ludziom możliwość wygrania czegoś naprawdę, a nie wymyślają konkursy tylko po to żeby przyciągnąć ludzi.
Dałam sobie szanse wygrać chociaż nie do końca w to wierzyłam, a dzięki temu nie muszę płacić za bilet na Global'a.
Na pewno będę odwiedzać i wypowiadać się na forum  :] .

Pozdrooo

zebra
Początkujący
ranks
useravatar
14 Postów

Ja natomiast bardzo cieszę się z faktu iż zaproszenia na eventy są biletami imiennymi. Wiele ludzi biorąc udział w takich konkursach ma już zakupione bilety i liczy na wygraną tylko by znów napełnić swój portfel przez oszustwa .. A tutaj klops - nie uda się. Wielki szacunek za tworzenie takich konkursów - na pewno dzięki temu więcej ludzi skupi uwagę na tym portalu i będzie on coraz bardziej znany. No to tyle ode mnie smile

19NoName93
Początkujący
ranks
useravatar
11 Postów

Z dniem dzisiejszym ulegają ogólne zasady konkursów organizowanych na portalu.

http://www.itrance.pl/imprezy/1107-darm … alety.html

Pierwszą zasadniczą zmianą jest minimalna ilość postów napisanych na forum. Z 10 zwiększyliśmy ją do 30.

Dodatkowo zasady wzbogaciliśmy o następujące podpunkty:

Spośród wszystkich poprawnie przesłanych zgłoszeń losujemy osoby, które przechodzą do drugiego etapu konkursu.
    W drugim etapie konkursu zadaniem uczestników jest udzielenie poprawnej odpowiedzi na zadane pytanie konkursowe.
    Po udzieleniu odpowiedzi na zadane pytanie uczestnik otrzymuje nagrodę podaną w informacji konkursowej.
    Pytanie będzie zadane przez telefon lub e-mail.
    Uczestnik ma prawo odmówić udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie zaznaczając przy tym, że odpowiedź prześle drogą elektroniczną w ciągu 24 godzin.
    Jeżeli uczestnik nie udzieli odpowiedzi lub udzieli odpowiedzi błędnej, ponawiane jest losowanie uczestnika przechodzącego do drugiego etapu konkursu.
    O wygranej rozstrzyga wiedza uczestników konkursu, a więc konkurs nie podlega ustawie z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych.

Powyższe zasady zostały dopisane ze względu na aspekty prawne dot. konkursów.

Pytania będą banalnie proste, na które każdy powinien znać odpowiedź.

Osoby, które wysłały swoje zgłoszenia konkursowe przed zmianą zasad obowiązuje stary regulamin czyli minimum 10 postów.

Czekam na Wasze opinie :-)

Ola
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
13 Postów

Czyli teoretycznie osoba wylosowana do drugiego etapu jest o krok od wygrania wejściówki? Całkiem niezły pomysł, choć mam nadzieję, że forum nie zaroi się od ludzi, którzy będą chcieli nabić równe 30 postów, a potem przestaną pisać.

Vexilium
Stały bywalec
ranks
useravatar
65 Postów

Vexilium napisał:

Czyli teoretycznie osoba wylosowana do drugiego etapu jest o krok od wygrania wejściówki?

Dokładnie tak. Dzięki takiemu rozwiązaniu o wygranej w konkursie nie decyduje losowanie, a wiedza uczestnika smile Losowanie polega wyłącznie na wyborze uczestnika lub uczestników (w zależności ile mamy biletów do dyspozycji), którzy przejdą do drugiego etapu. Tak jak pisałam wyżej, w drugim etapie uczestnik odpowiada na pytanie i jeżeli udzieli poprawnej odpowiedzi wygrywa nagrodę, a jeżeli nie to losowanie jest przeprowadzane ponownie. W ten sposób nasze konkursy nie podlegają pod ustawę o grach losowych i zakładach wzajemnych smile

Ola
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
13 Postów

Jestem jak najbardziej na tak zawsze zmusi do dzialania...ja juz mam za soba 30 postow wiec nie bede spamowac po to by wygrac... ciesze sie ze teraz maja szanse wygrac nowi ludzie  a nie tylko wspomniana osoba ktora juz wygrala juz nie wiadomo ile biletow na imprezy...mozna sie postarac i mozna wygrac w fajny sposob. tak wiec zycze wszystkim jak i sobie powodzenia bo milo jest cos wygrac choc niestety nie zawsze ma sie szczescie smile bralam tylko udzial w konkursie o bilet na soundtropolis odpowiedzi nie dostalam wiec byc moze nastepnym razem sie poszczesci smile

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń