czwartek, 16 Kwietnia 2026
Strona główna Forum Offtopic Hydepark Konkursy - uwagi i opinie
Ostatnio dodane:

Konkursy - uwagi i opinie

Re: Konkursy - uwagi i opinie

Myślę, że bardzo dobry pomysł, zwłaszcza z podniesieniem minimalnej ilości postów. 10 postów można było bardzo szybko nabić, a 30 to już trochę trzeba poczytać forum aby nie dublować. Może to trochę zwiększyć frekewncję osób udzielających sięsmile

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Pytanie - W regulaminie pisze o 20 postach, tutaj wyczytałem że 30, jak to jest? Chodzi mi konkretnie o konkurs Mayday smile
Nie mam zamiaru skonczyc na 20 postach, jednak na forum nie ma zbyt wielu aktywnych tematów, staram się jak mogę smile

Grany
Początkujący
ranks
useravatar
21 Postów

No cóż, powiem tylko, że inne portale mają tak samo, ludzie wbijają do nich tylko po to żeby wygrywać płyty i bilety na imprezy, ja staram się nawiązywać współpracę z portalami, aby pisać recenzje płyt, artykuły oraz fotoreportaże z imprez Polskich i światowych. W sumie pisałem już do Państwa, ale nikt mi nie odpisał, szkoda, no cóż, nie pozostaje mi tylko komentować Wasze artykuły, recenzje i inne sprawy na forum, pozdrawiam i polecam się na przyszłość!

thomasleo
Trance and Techno Producer
Początkujący
ranks
useravatar
27 Postów

no niestety troszkę to forum wymarlo

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Ja uwazam ze trzeba miec duzo szczescia zeby wygrac w konkursie, ale tutaj to jest bynajmiej sprawiedliwe i losowo wygrywaja poszczegolne osoby, a nie jak w wiekszosci innych konkursów, ze osoby które wygrywaja to sa najczesciej juz dawno wytypowane i wszystko jest z gory ustawione kto wygra.

malenka2705
Nowicjusz
ranks
useravatar
6 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń