Transmission 2011 - O2 Arena Praga
Re: Transmission 2011 - O2 Arena Praga
i stalo sie.doczekalismy sie tego dnia tej nocy kiedy moglismy uczestniczyc w tym wydarzeniu dojechalismy na samo otwarcie bram wszystko poszlo sprawnie dlugo oczekiwane otwarcie bylo warte oczekiwania...mega wrazenie mega przezycie zapowidzi kolejnych gwiazd bylo huczne czyli tak jak byc powinno . sety doskonale ferry poniosl mnie az o nieba swoja muzyka transmix wraz z pokazem rewelacja. jestem bardzo zadowolona mimo zmeczenia spowodowanego podroza...motyw przewodni cacy a above bardzo mnie wzruszyli muzyka switla i teksty ktore pisali...cos niesamowitego
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
właśnie dotarłem do domu, następny wypad do Pragi oczywiście w Kwietniu
podsumowując imprezę, jedna z lepszych na jakich byłem, a było już tego bardzoooooooooooooooooo dużo, oczywiście zasługa w tym muzyki jak i znajomych.
Do areny wpadamy przed 21 gdy grał Michal Poliak bardzo fajny set na rozgrzewkę, a to co się już działo później ................. Gareth, Markus, Ferry i John coś wspaniałego, Above & Beyond hmmmm w sumie spodziewałem się, że zamulą tak jak na Sunrise i też tak było w związku z czym był czas na odpoczynek i jedzonko
Transmix ...... bardzo dobrze wybrane kawałki
i przy tym oprawa, której Polskie eventy mogą pozazdrościć ...................
oczywiście wyjście z imprezy na samym końcu aby cieszyć się każdym dźwiękiem ...
Co do organizacji, należy pochwalić United Music, bo wszystko było na najwyższym poziomie i dopięte na ostatni guzik.
Oby jak najwięcej takich imprez !!!!!
Cóż napisać tak wygląda idealny evet halowy
jestem pod ogromnym wrażeniem jak i szczęśliwy że marzenie się spełniło 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.