Transmission 2011 - O2 Arena Praga
Re: Transmission 2011 - O2 Arena Praga
Zawsze można zebrać ekipe i jechać autokarem lub pociągiem bilety z tego co wiem 152 złote w obie strony tylko ze z przesiadka ...ja jadę wiekszą ekipą wieć będę musiała się zastanowić nad przejazdem bo ostatnio jechalismy w piatke autem tym razem to nie przejdzie...Praga noca
to jest to do tego taka impreza, bedzie super.
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Z tego co się na razie orientowałem to autokar z cmc agency wychodzi najtaniej przynajmniej dla mnie. 100zł w dwie strony dojazd pod samą halę i odjazd po imprezie to cena dla mnie jak na razie bez konkurencji 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Autokary do pragi sa tanie a jak nie to pociag ....troche drozszy i mniej wygodny.ewentulanie mozna poszukac kogos z autem dosc czesto widze ogloszenia ludzi piszacych ze maja wolne miejsca w samochodzi i wychodzi duzo taniej...ostatnnio tak wlasnie jechalam do pragi chlopak jechal sam wiec zgadalismy sie i pojechalismy z moja ekipa w sumie piatka na byla i zaplacilismy 70 zlotych w obie strony
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Ja już tez mam wszystko zaklepane bileciki w domu, autokar z Gliwic, na podbój Pragi!!! 
już się nie mogę doczekać 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
ale takiej imprezy nie odpuszcze chocby nie wiem co