Transmission 2011 - O2 Arena Praga
Re: Transmission 2011 - O2 Arena Praga
w sumie nic tu nie napisalismy o Vj's: Vision Impossible a naprawdę warto bo to co oni potrafią zrobić to jest szooooooooook,
wizualizacje w ich wykonaniu to naprawdę coś niesamowitego, kto jeszcze niewidział to zobaczy na Transmission:)
są na największych imprezach np. Sensation w Holandii
Transmission z tego co się orientuję, bo być nie miałem okazji, to za każdym razem również pokaz wizualny na najwyższym poziomie 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Po samych filkikach można to stwierdzic jednak sama będę na tej imprezie po raz pierwszy więc się przekonam. trancefusion mnie nie zachwyciło pod tym względem jednak tu oczekuje mistrzowskiej oprawy
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Ja tez już chłonę te wszystkie filmiki z YT i się zapowiada genialnie
Czesi stworzyli świetny produkt który się sprzedaję w całej Europie jak i na Świecie. W Polsce by się przydało coś na taką skale 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
no ale polska jak zawsze na szarym koncu w takich sprawach...a mysle ze bysmy na tym skorzystali...ludzie z innych krajow wszyskto by poszlo w ruch ale po co? przeciez fajnie jest jak jest 
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
BrilliantDream napisał:
no ale polska jak zawsze na szarym koncu w takich sprawach...a mysle ze bysmy na tym skorzystali...ludzie z innych krajow wszyskto by poszlo w ruch ale po co? przeciez fajnie jest jak jest
Nie ma postępu już od kilku lat na polskich imprezach niestety, tylko Sunrise jeszcze daje radę, co roku stara się pokazać coś nowego. Nie wiem co to warunkuję i czy faktycznie przede wszystkim pieniądze.