- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Markus Schulz pres. Dakota –...
Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II
Re: Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II
BrilliantDream napisał:
od pierwszych chwil nutki katowice publicznosc szaleje...w sumie nie ma co sie dziwicoby Markus dalej tworzyl tego typu muzyke bo z pewnoscia bedzie miala powodzenie...dlatego tez wole sluchac global dj niz asot bo armin niestetyy juz muli nawet w swych setach
Szczególnie ostatnie z GDJB tour. Te sety po prostu są fantastyczne. Niesamowicie mocne a przy tym nie monotonne 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Uki napisał:
Armin jest zbyt przepalony komerchą by temu zapobiec:)
wybrał drogę z której powrót na właściwą ścieżkę jest prawie nie wykonalny
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Właśnie napawam się sciagnietym albumem bo nie moglam sie juz powstrzymac he he to mi sie podoba :d teraz tylko trza wrzucic albumik na odtwarzacz ... od razu czlowiek nabiera ochoty do zabawy
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
BrilliantDream napisał:
Właśnie napawam się sciagnietym albumem bo nie moglam sie juz powstrzymac he he to mi sie podoba :d teraz tylko trza wrzucic albumik na odtwarzacz ... od razu czlowiek nabiera ochoty do zabawy
Nie kuś!!!
Ja się jeszcze powstrzymuję (obiecałem sobie że nie ściągnę) bo niestety okazało się, że w Empikach tylko na zamówienie i to nie wiadomo ile trzeba czekać
, to skorzystałem ze sprzedaży internetowej i wypatruję z utęsknieniem kuriera 
Ja ściągnełam
ale przeczytałam ze ProLogic Music robi letnią wyprzedaż i ten właśnie album będzie do kupienia za jakieś 19 złotych jak i kilka innym...ciekawe czy uda mi się spotkać gdzies te albumy w promocyjnej cenie w empiku
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
BrilliantDream napisał:
Ja ściągnełam ale przeczytałam ze ProLogic Music robi letnią wyprzedaż i ten właśnie album będzie do kupienia za jakieś 19 złotych jak i kilka innym...ciekawe czy uda mi się spotkać gdzies te albumy w promocyjnej cenie w empiku
Ta promocja dotyczy tylko Thoughts Become Things ale jedynki wydanej w 2009 na dwójkę o której piszemy trzeba wydać jakieś 34zł. Swoją drogą jedynka również trzyma niesamowity poziom 
- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Markus Schulz pres. Dakota –...