- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Markus Schulz pres. Dakota –...
Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II
Re: Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II
no tak ja bym się też zaopatrzył w nie jedną z tej oferty ale jak na razie w sklepach to jedynie Las Vegas Markusa poszła w dół do 17zł reszta bez echa. Na oryginalne Do You Dream tez mam apetyt 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Niby płyty są tanie jednak nie jestem jakąs mega fanką słuchania płyt uwielbiam je kolekcjonować więc jak zakupię oczywiście będą miały honorowe miejscę jak cała moja skoromna kolekcja 
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
moja kolekcja jest mala ale jest dla mnie bardzo wazna
jedna na miesiac w takiej cenie mozna kupic ale jak chce miec sie wszystko ?niestety w mojej sytuacji to niemozliwe
również nie mam zbyt dużo płyt, głównie ściągam sety i te nagrywam do samochodu bo chyba tam najwięcej słucham muzyki,
po za tym lubię prze jakąś imprezą posłuchać setów osób które będą grały, bo przeważnie są podobne sety i lepiej się można wczuć
i przynajmniej wiesz na co idziesz...ja czasem tez co znajde na yt przypadkowo jak mi sie spodoba to daje od razu na fejsa bo pozniej zapominam tytulu i zawsze moge zerknac co to bylo i scignac lub zainteresowac sie calym albumem o ile jest he he
Uki napisał:
po za tym lubię prze jakąś imprezą posłuchać setów osób które będą grały, bo przeważnie są podobne sety i lepiej się można wczuć
Również mam taką taktykę szczególnie teraz przed Soundtropolis gdzie jest to impreza bardziej techniczna. Po Alexie i GO wiem czego się spodziewać niestety reszta to dla mnie zagadka ale właśnie po przesłuchaniu setów mniej więcej wiem na kogo mam pójść, posłuchać 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
no dobrze jest właśnie tak robic bo póżniej człowiek się szwęda bez celu jajeszce nie zaczęłam nic słuchać bo nawet nie miałam czasu ściasgnąć a jak mam to nie bAardzo mi się chce
ale w piatek nadrobie straty 
- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Markus Schulz pres. Dakota –...
musze uważnie czytać ...ale są ciekawe albumy do kupienia tak jak do you dream którego nie mam w postaci płyty