czwartek, 10 Września 2026
Strona główna Forum Muzyka Wydawnictwa muzyczne Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II
Ostatnio dodane:

Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II

Re: Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II

adasko90 napisał:

Uki napisał:

po za tym lubię prze jakąś imprezą posłuchać setów osób które będą grały, bo przeważnie są podobne sety i lepiej się można wczuć

Również mam taką taktykę szczególnie teraz przed Soundtropolis gdzie jest to impreza bardziej techniczna. Po Alexie i GO wiem czego się spodziewać niestety reszta to dla mnie zagadka ale właśnie po przesłuchaniu setów mniej więcej wiem na kogo mam pójść, posłuchać smile

Hehe cóż, dołączam się do grona osób sprawdzających utwory i sety artystów przed imprezą smile  Dzięki temu już wiem, kogo warto zobaczyć na Soundtropolis, ale o tym napiszę we właściwym temacie wink

Wracając do tematu, powiem wprost - nigdy nie byłem fanem muzyki Schulza, lubię tylko jego pojedyncze producje. Z ostatniego albumu Dakoty podszedł mi tylko pierwszy kawałek... A teraz proszę, nie bijcie tongue

Vexilium
Stały bywalec
ranks
useravatar
65 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

ale wpadłeś hehe a tu wszyscy na niego głosowali:)
żartuje oczywiście, o gustach się nie dyskutuje:) chyba że ktoś słucha roberta m heheh

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

dla mnie schulz to byla opcja numer dwa lubie go szczegolnie za jego muzyke jednak nie moge powiedziec ze kocham wszystko co robi .owszem jest mega dobry  ma swoj klimat i sie nie stacza. ale jednak wybralam swoje perelki ktore ubostwiam i jestem im wierna album praga srednio mi sie podobal jednak do you dream i poprzednie albumy byly bardzo fajne

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń