- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Markus Schulz pres. Dakota –...
Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II
Re: Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II
adasko90 napisał:
Uki napisał:
po za tym lubię prze jakąś imprezą posłuchać setów osób które będą grały, bo przeważnie są podobne sety i lepiej się można wczućRównież mam taką taktykę szczególnie teraz przed Soundtropolis gdzie jest to impreza bardziej techniczna. Po Alexie i GO wiem czego się spodziewać niestety reszta to dla mnie zagadka ale właśnie po przesłuchaniu setów mniej więcej wiem na kogo mam pójść, posłuchać
Hehe cóż, dołączam się do grona osób sprawdzających utwory i sety artystów przed imprezą
Dzięki temu już wiem, kogo warto zobaczyć na Soundtropolis, ale o tym napiszę we właściwym temacie
Wracając do tematu, powiem wprost - nigdy nie byłem fanem muzyki Schulza, lubię tylko jego pojedyncze producje. Z ostatniego albumu Dakoty podszedł mi tylko pierwszy kawałek... A teraz proszę, nie bijcie 
Re: Markus Schulz pres. Dakota – Thoughts Become Things II
dla mnie schulz to byla opcja numer dwa lubie go szczegolnie za jego muzyke jednak nie moge powiedziec ze kocham wszystko co robi .owszem jest mega dobry ma swoj klimat i sie nie stacza. ale jednak wybralam swoje perelki ktore ubostwiam i jestem im wierna album praga srednio mi sie podobal jednak do you dream i poprzednie albumy byly bardzo fajne
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Markus Schulz pres. Dakota –...