Czego jeszcze słuchamy ?
Re: Czego jeszcze słuchamy ?
to smutne ale prawdziwe...co do armina stracil swoja wartosc i nie chce mi sie juz na niego jezdzic jego wykonania sa juz kiepske bynajmniej u nas bo jak sie patrzy na filmy z innych krajow to wyglada to mega
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Ogólnie to ,,wchodzi'' mi najlepiej Techno,Tech-House,Electro,House,Trance,Minimal ale lubię też załączyć Hardstyle i ostatnio Techno połączone z metalem - fajne dzwięki i świetne wokale,no i Hip Hop ale wolę inteligentne teksty o życiu a nie jakieś ,,Ona ma stajla'', ,,Ruda na bar'' czy inne dziadostwo tego typu!
W ogóle za to nie ruszam się za muzykę komercyjną graną w radiach i tv -wokalnie słabo,teksty często bez sensu tylko teledyskami próbują przyszponcić...;p Ja nie kupuję tego;p Od muzyki wymagam o wiele więcej....;p
W większości słucham muzyki elektronicznej: Trance, Techno, House, Breaks, ale lubię wracać do rapu i hiphopu jak również od czasu do czasu posłuchać starego dobrego Rock`a (ACDC, Judas Priest, Queen itd.) czy Popu (Michael Jackson), zdarza się również dawka dobrej muzyki klasycznej od Vivaldiego czy Mozarta