czwartek, 10 Września 2026
Strona główna Forum Muzyka Dyskusje ogólne Sunrise Festival 2013: ujawnia pierwsze nazwiska
Ostatnio dodane:

Sunrise Festival 2013: ujawnia pierwsze nazwiska

Sunrise Festival 2013: ujawnia pierwsze nazwiska

http://www.itrance.pl/images/stories/2009/sunriselogo2.jpg

Sunrise Festival 2013 odbędzie się między 26 a 28 lipca w Kołobrzegu. Na kilka dni przed rozpoczeciem sprzedaży biletów organizatorzy ujawniają pierwsze nazwiska, które otwierają tegoroczny line-up. Będą to Fedde le Grand,  Dada Life, Mark Knight, Showtek i Danny Avila.

Ostatni weekend lipca to od kilku lat jeden z najważniejszych weekendów roku dla miłośników muzyki klubowej. W okolicach tego terminu odbywa się Sunrise Festival w Kołobrzegu, który ściąga tysiące fanów muzyki elektronicznej do nadmorskiego kurortu. 3 dniowe szaleństwo pod hasłem „Sunrise“ zostało zaplanowane między 26 a 28 lipca br. Pierwszymi ujawnionymi artystami, którzy zagrają na deskach kołobrzeskiego amfiteatru będą gwiazdy z pierwszej ligi tego gatunku.

Holenderski muzyk Fedde le Grand słynny jest z wielkich klubowych przebojów takich jak „So Much Love “ „Metrum“ czy remiksu dla Coldplay „Paradise“. Nic dziwnego, że na festiwal zaproszono go po raz kolejny.

http://www.itrance.pl/aktualnosci/1905- … wiska.html

NewsBOT
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
5012 Posty
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Sunrise Festival 2013: ujawnia pierwsze nazwiska

Jak na pierwsze pięć osób jest naprawdę dobrze! Dada Life,Showtek,Mark Night jak dla mnie na wielki plus . Fedde też ok , a młody Danny też oglądając filmiki z jego udziałem jestem na plus. W sumie to mój piąty SF będzie więc już nawet nie przykładam wagi kto gra ,bo jadę tam bo lubię tam być,lubię klimat tej imprezy ,no ,ale nie obraziłabym się gdyby ktoś z moich ulubieńców zawitał : Beltek,Umek,Claudia Cazacu,Tocadisco po raz kolejny,PHNTM smile No ,ale jeśli nawet NIE to SF nie odpuszczę sobie  w wakacje!! smile

Magdalena6
Bywalec
ranks
useravatar
35 Postów

Dziś o 17:00 znów kolejni artyści zostaną ujawnieni ....smilesmilesmile

Magdalena6
Bywalec
ranks
useravatar
35 Postów

Axwell na Sunrise smile

Magdalena6
Bywalec
ranks
useravatar
35 Postów

no jadą pieknie smile zobaczymy co będzie dalej, jeszcze jeden headliner do ogłoszenia

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Federico Scavo!!! Ale jestem HAPPY!!!!! big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Magdalena6
Bywalec
ranks
useravatar
35 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń