Opinie o portalu i forum
Re: Opinie o portalu i forum
Pierwszy portal 'trance' który spotkałam i który mnie odrazu zainteresował. Bardzo cieszy tyle informacji po za forum, t zn nowości, koncerty, istnienie tu trejlerów i dużo dużo informacji dla trancelovers
Tylko że jedno pytanie: czy musi być forum tylko i tylko o trance-muzykę ? Proponowałabym zrobić kilka tematów dla rozmów nie tylko o muzykę. Lub naprzykład temat ze zdęciami z samych samych koncertów od użytkowników forumu. Myśle że to ciekawa informacja 
By morning, you'll be gone.
Portal naprawdę mi się podoba zarówno biorąc pod uwagę kwestię wizualną (tu szata graficzna naprawdę rewelka - przyciąga wzrok, wszystko stosunkowo ładnie rozmieszczone, można się bez problemu znaleść, ogólnie GIT) jak i ogólną, czyli newsy zawsze ładnie napisane, mówiąc prościej "no chce się czytać"
Jedynie troszkę się zawiodłem jeżeli chodzi o forum. Lekkie "pustki". Wytłumaczeniem może być że funkcjonuje od niedawna, oby z czasem to się zmieniało (na plus oczywiście), a i sam będę się o to starał zapraszając znajomych aby dołączyli do społeczności iTrance 
Brakuje mi tutaj jednej rzeczy na forum, która mogła by przyciągnąć większą rzeszę forumowiczów.
Może warto założyć dział "Sety z imprez" osobiście zawsze po imprezie czekam, aż będę mógł jeszcze raz posłuchać tych kawałków, również jak nie dam rady się gdzieś wybrać to przynajmniej później jakieś sety odsłucham:)
Witam, trafiłem na portal z Fejsa od razu mi przypadł do gustu, bieżące wydarzenia, informacje, szata graficzna, porządek bardzo mi się to wszystko podoba. Forum w prawdzie jeszcze trochę skromne ale myślę, że będzie się rozwijać i tutaj taka mała propozycja do działu z nowościami wydawniczymi. Troszkę ubogo jeśli chodzi o single i EPki. Tyle tego wychodzi i to świetne kawałki, prawie każdego tygodnia coś nowego. Nie chodzi mi oczywiście o zamieszczanie linków z plikami do ściągnięcia, myślę, że linki do filmików na youtube czy innych portali z udostępnionymi kawałkami mogły by być takim rozwiązaniem do zapoznawania się z nowymi realeas'ami. Wydaje mi się że jest to legalne rozwiązanie mające tylko na celu promocję najlepszego gatunku muzycznego świata. Jeśli się mylę to poprawcie
Mógłbym zacząć coś takiego robić ale nie chciał bym dostać na dzień dobry bana za linki, chociaż w regulaminie się nic nie doczytałem, że nie można hehe. pozdrawiam 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Jestem tutaj od niedawna ale przyswajanie nie zajęło mi długo czasu
jak na razie wszytko ok:).
Choć np wielkość liter w pisanych postach mógłby być większy. Także fajnie było by dostanie maila z potwierdzeniem rejestracji bo na początku zgłupiałem heh i myślałem że jakiś błąd jest (chyba że tylko ja nie dostałem to nie wiem co jest
)
Ja poprawiłbym jedną rzecz: boksy z Najświeższymi Newsami, Najnowszymi Wydawnictwami itp. przeniósłbym na miejsce reklam po prawej stronie a reklamy poupychał gdzieś na stronie
Wiem, że są one ważnym źródłem dochodu, ale troszkę denerwujące jest to, że po kliknięciu w jakikolwiek news trzeba przewinąć całą stronę żeby do niego dotrzeć.