czwartek, 16 Kwietnia 2026
Strona główna Forum Offtopic Hydepark Opinie o portalu i forum
Ostatnio dodane:

Opinie o portalu i forum

Sonda
Jak podoba Ci się portal iTrance.pl?
Najlepszy serwis!
73% (11 głosów)
Taki sobie.
26% (4 głosy)
Nie bardzo mi się podoba.
0% (0 głosów)
W ogóle mi się nie podoba.
0% (0 głosów)

Total : 15

Data utworzenia sondy: 29-07-2010 04:24:31

Re: Opinie o portalu i forum

jestem zaaa powstawaniem takich portali ;D

Markosss
Markosss
Bywalec
ranks
useravatar
37 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Pierwszy portal 'trance' który spotkałam i który mnie odrazu zainteresował.  Bardzo cieszy tyle informacji po za forum, t zn nowości, koncerty, istnienie tu trejlerów i dużo dużo informacji dla trancelovers smile
Tylko że jedno pytanie: czy musi być forum tylko i tylko o trance-muzykę ? Proponowałabym zrobić kilka tematów dla rozmów nie tylko o muzykę. Lub naprzykład temat ze zdęciami z samych samych koncertów od użytkowników forumu. Myśle że to ciekawa informacja smile

By morning, you'll be gone.

bonechka
vollmilch
Początkujący
ranks
useravatar
15 Postów

Gdyby ktoś miał jeszcze z Was problemy z czasem na forum, piszcie proszę :-).
Długo się gimnastykowaliśmy z tym czasem, żeby wyświetlał się poprawnie. Mam nadzieję, że już jest ok.

Ola
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
13 Postów

Portal naprawdę mi się podoba zarówno biorąc pod uwagę kwestię wizualną (tu szata graficzna naprawdę rewelka - przyciąga wzrok, wszystko stosunkowo ładnie rozmieszczone, można się bez problemu znaleść, ogólnie GIT) jak i ogólną, czyli newsy zawsze ładnie napisane, mówiąc prościej "no chce się  czytać" wink

Jedynie troszkę się zawiodłem jeżeli chodzi o forum. Lekkie "pustki". Wytłumaczeniem może być że funkcjonuje od niedawna, oby z czasem to się zmieniało (na plus oczywiście), a i sam będę się o to starał zapraszając znajomych aby dołączyli do społeczności iTrance smile

8lackjack
Początkujący
ranks
useravatar
10 Postów

Brakuje mi tutaj jednej rzeczy na forum, która mogła by przyciągnąć większą rzeszę forumowiczów.
Może warto założyć dział "Sety z imprez" osobiście zawsze po imprezie czekam, aż będę mógł jeszcze raz posłuchać tych kawałków, również jak nie dam rady się gdzieś wybrać to przynajmniej później jakieś sety odsłucham:)

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Witam, trafiłem na portal z Fejsa od razu mi przypadł do gustu, bieżące wydarzenia, informacje, szata graficzna, porządek bardzo mi się to wszystko podoba. Forum w prawdzie jeszcze trochę skromne ale myślę, że będzie się rozwijać i tutaj taka mała propozycja do działu z nowościami wydawniczymi. Troszkę ubogo jeśli chodzi o single i EPki. Tyle tego wychodzi i to świetne kawałki, prawie każdego tygodnia coś nowego. Nie chodzi mi oczywiście o zamieszczanie linków z plikami do ściągnięcia, myślę, że linki do filmików na youtube czy innych portali z  udostępnionymi kawałkami mogły by być takim rozwiązaniem do zapoznawania się z nowymi realeas'ami. Wydaje mi się że jest to legalne rozwiązanie mające tylko na celu promocję najlepszego gatunku muzycznego świata.  Jeśli się mylę to poprawcie smile Mógłbym zacząć coś takiego robić ale nie chciał bym dostać na dzień dobry bana za linki, chociaż w regulaminie się nic nie doczytałem, że nie można hehe. pozdrawiam smile

Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

Jestem tutaj od niedawna ale przyswajanie nie zajęło mi długo czasu smile jak na razie  wszytko ok:).
Choć np wielkość liter w pisanych postach mógłby być większy. Także fajnie było by dostanie maila z potwierdzeniem rejestracji bo na początku zgłupiałem heh i myślałem że jakiś błąd jest (chyba że tylko ja nie dostałem to nie wiem co jest big_smile )

a@@d
Początkujący
ranks
useravatar
11 Postów

Głosik oddany smile Popieram to co napisał a@@d, super strona a najbardziej podoba mi się panel logowania, szybko i przyjemnie. Tak powinno być wszędzie smile

http://img20.imageshack.us/img20/1500/moderatorsu.gif
http://iv.pl/images/00455425959296649632.gif
http://iv.pl/images/68587721156461699659.jpeg

Fudal
Fudalowsky
Nowicjusz
ranks
useravatar
3 Posty

Ja poprawiłbym jedną rzecz: boksy z Najświeższymi Newsami, Najnowszymi Wydawnictwami itp. przeniósłbym na miejsce reklam po prawej stronie a reklamy poupychał gdzieś na stronie tongue Wiem, że są one ważnym źródłem dochodu, ale troszkę denerwujące jest to, że po kliknięciu w jakikolwiek news trzeba przewinąć całą stronę żeby do niego dotrzeć.

Szypeć
Początkujący
ranks
useravatar
25 Postów

jestem tu od neidawna, ale z tego co widze to jest super portal duzo czytelnych informacji , nowosci konkursy super smile

juz wiem ze bede tu czetym gosciem smile
pozdrawiam smile

madzialena901
Początkujący
ranks
useravatar
11 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń