Opinie o portalu i forum
Re: Opinie o portalu i forum
Ja również się wypowiem, portal zmierza w bardzo dobrym kierunku, rozwija się co widać, odrazy Rzymu nie zbudowano. Do wszystkiego potrzeba czasu i pracy, z zamiłowania jestem grafikiem i po troszku webdesignerem i wiem ile pracy trzeba włożyć w to żeby wszystko działało jak należy. Pozdrawiam i oby tak dalej
Ps. Jak wspomniałem interesuje się grafiką i gdybyście potrzebowali czegokolwiek w z tej dziedziny służę pomocą, oczywiście w czynie społecznym. Pozdrawiam:)
Jestem tu od nie dawna...chętnie bym tu dłużej przebywała jednak rozmowa sama ze soba nie bardzo mnie kreci...bardzo malo ludzi udzielajacych sie...ogolem jest ok nie liczac wlasnie tej pustki.duzym plusem sa konkursy w fajesie jak i tutaj to przyciaga ludzi jednak nadal nie widac wiekszej ilosci udzielajcych sie. moze powinniscie zwiekszyc ilosc postow na forum by byla mozliwosc wziecia udzialu bo kazdy napisze te 10 postow i na tym koniec i przyjamniej jakis okres czasowy bycia zarejestrowanym tu. Mysle ze wtedy forum ozyje a byc moze pare osob wejdzie juz w to na stale
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Niestety, bardzo ciężko jest zbudować nową społeczność forum. Konkursy, w których wymagana jest konkretna liczba postów na forum mają za zadanie pomóc zapełnić forum. Wiadomo, nikt nie chce pisać sam ze sobą, jednak jak liczymy na to, że jak troszkę "zmusimy" Was do pisania tutaj, z czasem się Wam spodoba i wszyscy zaczniemy prowadzić dyskusję z przyjemnością
Mamy jednak na uwadze, że "zmuszanie" do pisania większej ilości postów może znacząco odbić się na jakości. Nowi użytkownicy mogą pisać posty pozbawione jakiejkolwiek wartości merytorycznej...
Z dniem 2 sierpnia zmieniamy lekko zasady konkursów o czym informuję w temacie wyżej 
Myśle że dobrze by bylo gdyby powstal ShoutBox to by dalo szanse na lepsze poznanie forumowiczow nie tylko pod wzgledem muzycznym a takze mozna by bylo pogadac na tematy jakie tylko wpadna do glowy 
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Na forum nie jestem zbyt długo ale myślę, że przydałby się jakiś temat/dział z sylwetkami vocalistów Betsie Larkin, Jennifer Rene, Emma Hewitt, Justine Suissa można by dużo wymieniać a tematów do dyskusji by nie zabrakło 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
czyli max u mnie