piątek, 02 Stycznia 2026
Strona główna Forum Muzyka Artyści Robert M - biografia artysty
Ostatnio dodane:

Robert M - biografia artysty

Re: Robert M - biografia artysty

całe szczęście nigdy nie byłem tam gdzie on gra:)

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

ja tez nie i raczej nie bede. ogolem jakos nie wiem czemu malo co o nim kiedykolwiek slyszalam dopiero w ostatnim czasie zaczelam wiecej czytac na jego temat...nie zwracam uwagi na takich wyrostkow ktorzy maja sie za nie wiem kogo

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

właśnie też jakoś dopiero nie dawno o nim co nie co słyszałem, no i same złe rzeczy:)
jeszcze jak się dowiedziałem że jest w projekcie "Monopol" to już się załamałem całkiem

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

no właśnie a to takie wielkie gówno...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

hahahaha poczytajcie jeszcze to co jest o nim w wikipedii, z ciekawości chciałem zobaczyć co tam o nim pisze i już całkiem zwariowałem hehehe
nie no żal mi tego gościa on ma coś nie tak z głowąsmile

"W Warszawie podczas występu publicznie znieważył DJ Adamusa i podżegał do nienawiści po tym (film obrazujący tę sytuację został również usunięty z jego profilu), gdy DJ Adamus otwarcie skrytykował Roberta M[3]. Adamus wkrótce później sparodiował ww. 10-minutowy filmik o tworzenia utworu[4]. Film ten sparodiował również TAITO[5]. Roberta M oficjalnie skrytykował również duet DafHouse (Clubbasse)[6].

W Krakowie podczas miejskiej imprezy sylwestrowej nie występował na żywo (miał przygotowany wcześniej set)[7] oraz znieważył pracownika ochrony wyrażeniem – "Wiesz co możesz? Dupę mi wylizać"[8]. Robert M jest krytykowany za wulgaryzmy w przemówieniach do publiczności wymawiane podczas występów oraz za swoje zachowanie[8].

Ma problemy z używaniem sprzętu DJ-skiego, w jego ocenie winę za niewłaściwy sprzęt ponoszą organizatorzy. Podczas występu w Lubinie po krytyce organizatorów, ci wyłączyli mu mikrofon[9]. Podobna sytuacja miała miejsce w Gdańsku podczas 4Fun Festiwal 2011[10]. Zarzuca mu się również granie utworów na występach w wersjach radiowych, przekłamania w swoim życiorysie oraz brak własnej twórczości[7].

Roberta M parodiuje Robert W[11][12], który oprócz jednoczesnego sparodiowania filmu na którym Robert M miał stworzyć utwór w 10 minut, nagrał również utwór I Can Buy You w wersji radiowej oraz wydłużonej[13][14], który jest swoistym dissem na Roberta M[15]. Został zrealizowany teledysk do tego utworu[16]. Niebawem mają wyjść kolejne wersje. Robert M jest w sporze z telewizją VIVA Polska[12].."

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Skąd on się w ogóle wziął co to za łeb? Za kogo sie uważa że tak sie odnosi do ludzi...jak już mówiłam dla mnie jest nikim i śmiać mi się chce z jego świty która tak odważnie go broni na fejsie...dzieci do lekcji a nie głupotami się zajmować !

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

niestety ten łeb się wziął z Krakowa, za co Kraków przeprasza całą Polskę hehe

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

o ja i na dodatek tak blisko mnie sad no nic wypada o nim zapomnieć do czasu aż nie wywinie czegoś nowego

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

miejmy nadzieję, że prędko o nim nie usłyszymy, chyba że o tym, że kończy "kariere"big_smile

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Mam nadzieję, że sieć zakończy karierę tego śmiesznego człowieka. Nagonka trwa i tak trzymać. W tym wypadku zasłużenie się dzieje.

Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń