wtorek, 08 Września 2026
Strona główna Forum Muzyka Wydawnictwa muzyczne Armin van Buuren - Mirage
Ostatnio dodane:

Armin van Buuren - Mirage

Re: Armin van Buuren - Mirage

Nie da się ukryć że pachnie komercją ale podajcie kogoś kto dziś jest nie komercyjny?  Album przeciętny ale Minack  mnie akurat komercją nie zalatuję może to dzięki Ferremu smile
oceniam go na 6/10.

Krzysiek_zkl
Początkujący
ranks
useravatar
13 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Każdy utwór jest dopracowany ale jednak daje zauważysz się ciągoty do popu czy jak kto woli do komerchy...

eu4ia
Początkujący
ranks
useravatar
15 Postów

a tam gadacie, Armin to Mistrz, dopracowuje każdy szczegół, w Poznaniu pokazał co potrafi. ja go uwielbiam za to jak gra :-))))))

ANDZIA
Początkujący
ranks
useravatar
11 Postów

Tutaj muszę podzielić zdanie pewnej grupy, mówiąc może nie dosłownie iż Armin powoli zaczyna schodzić w komercję, ale poprostu zaczyna robić słabszą muzykę odstając powoli od konkurencji.

No niestety, może nie każdy podzieli moje zdanie ale ja jakoś czuję że tak jest. Nie mogę poprostu już się bawić tak samo jak kiedyś odsłuchując kolejne tracki Armina. Nawet jeszcze za czasów "Imagine", zresztą to właśnie kawałek "In and out of love" usłyszany któryś raz  z kolei w radiu przekonał mnie do tego rodzaju muzyki na tyle, abym słuchał głównie jej. Tutaj jeszcze utwór "Rain" (wg. mnie the best Armina) - i cóż więcej było trzeba.
No ale cóż, być może zbyt wysoko postawił dla mnie poprzeczkę i temu powoli zaczyna gasnąć dla mnie jego geniusz. Trudno powiedzieć...

Co do samego albumu to właśnie mam mieszane odczucia. Ogólnie średnio, ale jak już wcześniej wspominali inni jest kilka kawałków naprawdę dobrych, jak chociażby "Orbion", "I don't Own You" czy "These Silent Hearts" ze świetnym podkładem lecz trochę bidnym wokalem.

8lackjack
Początkujący
ranks
useravatar
10 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń