- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Armin van Buuren - Mirage
Armin van Buuren - Mirage
Re: Armin van Buuren - Mirage
Tutaj muszę podzielić zdanie pewnej grupy, mówiąc może nie dosłownie iż Armin powoli zaczyna schodzić w komercję, ale poprostu zaczyna robić słabszą muzykę odstając powoli od konkurencji.
No niestety, może nie każdy podzieli moje zdanie ale ja jakoś czuję że tak jest. Nie mogę poprostu już się bawić tak samo jak kiedyś odsłuchując kolejne tracki Armina. Nawet jeszcze za czasów "Imagine", zresztą to właśnie kawałek "In and out of love" usłyszany któryś raz z kolei w radiu przekonał mnie do tego rodzaju muzyki na tyle, abym słuchał głównie jej. Tutaj jeszcze utwór "Rain" (wg. mnie the best Armina) - i cóż więcej było trzeba.
No ale cóż, być może zbyt wysoko postawił dla mnie poprzeczkę i temu powoli zaczyna gasnąć dla mnie jego geniusz. Trudno powiedzieć...
Co do samego albumu to właśnie mam mieszane odczucia. Ogólnie średnio, ale jak już wcześniej wspominali inni jest kilka kawałków naprawdę dobrych, jak chociażby "Orbion", "I don't Own You" czy "These Silent Hearts" ze świetnym podkładem lecz trochę bidnym wokalem.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Armin van Buuren - Mirage