- Strona główna
- » Offtopic
- » Hydepark
- » Problemy techniczne związane z...
Problemy techniczne związane z działaniem portalu / forum
Problemy techniczne związane z działaniem portalu / forum
Witajcie
Chcemy aby portal i forum działały zawsze bez zastrzeżeń. Może się czasem zdarzyć, że coś przeoczymy podczas testowania nowych funkcji lub starych, zapomnianych modułów.
Jeżeli znajdziecie błąd związany z funkcjonowaniem strony będziemy Wam bardzo wdzięczni za każdy sygnał. Możecie powiadamiać nas o tym tutaj na forum lub mailowo na adres
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
, szczególnie jeśli błąd jest krytyczny i zagraża biezpieczeństwu - co nie powinno nigdy mieć miejsca, gdyż bezpieczeństwo jest dla nas sprawą pierwszorzędną.
Znalezienie istotnych bugów w działaniu naszego serwisu będziemy nagradzać :-)!
Pozdrawiam,
Ola
Re: Problemy techniczne związane z działaniem portalu / forum
Mnie sie nic nie dzieje jestem w pelni zadowolona z portalu wyglad super nic sie nie wiesza nie wylogowuje mnie dosc czesto tu zagladam wiec nie musze sie setki razy logowac 
Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...
Jak dla mnie - to nie błąd - ale można by ustawić troszeczkę dłuższy czas na relog - tzn po kilku minutach nieaktywności trzeba się ponownie logować, można by dodać cos w stylu autologin (np. checkbox z napisem "nie wylogowuj mnie")
Nie mogę wysłać avatara. Wysyłam obraz 100x100 mniejszy niż 200kB i dalej mam domyślny obrazek. Próbowałem 99x99. Mam zaznaczoną opcję 'używaj avatara'. Próbowałem pliki jpg, png, bmp. 
- Strona główna
- » Offtopic
- » Hydepark
- » Problemy techniczne związane z...