Śmieszne i dziwne sytuacje w klubach
Re: Śmieszne i dziwne sytuacje w klubach
czy 2 rozbite(prawdopodobnie złamane) nosy oraz złamanie otwarte ręki jest czymś dziwnym? (entrance 2011) w zasadzie to niewiadomo co człowieka śmieszy mnie np śmieszą kobiety w szpilkach które wywracają się po pijaku na imprezach oraz "Dresy" które nie potrafia zmiescic się w drzwiach ale to tylko moze mnie smieszyc
Mnie codziennie spotyka coś dziwnego prawie wszędzie gdzie jestem ;] .. Ale jeżeli chodzi o imprezy przypomina mi się zwłaszcza jedna akcja...
Pewnego pięknego wieczoru podczas imprezy w moim ulubionym klubie (Parlament) kiedy bawiłam się w najlepsze na scenie (standardowo) zauważyłam że mój kolega ze smutną mina podpiera filar na parkiecie więc postanowiłam się do niego jak najszybciej dostać żeby poprawić mu humor. Stwierdziłam że nie ma sensu przeciskać się przez tłum ludzi i szybciej będzie jak po prostu zeskoczę ze sceny (w końcu robiłam to nie raz). Skoczyłam.. Tylko tak jakoś niefortunnie spadłam na jedną przednią część stopy że poczułam mrowienie które towarzyszyło mi do końca imprezy jednak na szczęście nie było aż tak bardzo irytujące gdyż znieczuliłam się alkoholem. Jeszcze trochę potańczyłam, a po imprezie wracałam kulejąc ok. 1 km z autobusu do domu . W domu ledwo ściągnęłam buta z 3 razy większej stopy. Następnego dnia po pracy dopiero w szpitalu dowiedziałam się że mam złamane śródstopie i wsadzili mi nogę w gips na 4 tyg. co oczywiście nie powstrzymało mnie w chodzeniu na imprezy - gorzej było z tańczeniem ;] ..
Kiedyś w Sosnowcu była organizowana trance'owa impreza na której grał Manuel le Saux. Niestety ani ja, ani większość moich znajomych nie mogła wejść do lokalu, bo klub sobie ubzdurał, że będą wpuszczać tylko ludzi powyżej 23 lat
Musiałem słuchać seta na zewnątrz, ale to nie było to samo... Potem okazało się, że Manuel długo nie pograł, bo publika wolała bawić się przy komercyjnych dźwiękach.
Kochani nie zakładajcie tylko takich klubów http://sites.google.com/site/753nwes