- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Armin van Buuren – Universal...
Armin van Buuren – Universal Religion Chapter 5
Armin van Buuren – Universal Religion Chapter 5
Każdego roku fani klubowych brzmień wstrzymują oddech przed wypowiedzeniem dwóch magicznych słow: Universal Religion. Seria kompilacji, która została zapoczątkowana w 2004 roku z miejsca stała się faworytem wśród wydawnictw z najwyższej jakości muzyką klubową. Rok 2011 przynosi odsłonę numer pięć, zarejestrowaną podczas dwóch ekskluzywnych setów Armina w klubie Space na Ibizie. Dwie płyty na których usłyszymy nie tylko fenomenalne, ekskluzywne produkcje i remiksy, ale również energię euforycznej publiczności i nieprzeciętne umiejętności najpopularniejszego DJ’a na świecie. Andy Moor, BT, Markus Schulz, Alexander Popov, Emma Hewitt, Susana, Daniel Kandi czy Paul Oakenfold to tylko niektóre z gwiazd jakie znajdziemy na piątej części „Uniwersalnej Religii”. Ponadto kompilacja „Universal Religion Chapter 5” zawiera dwa zupełnie nowe remiksy Armina, najnowszą produkcję pod aliasem Gaia oraz utwór „Brute”, który jest wynikiem kolaboracji van Buurena z Ferrym Corstenem. Przygotujcie się na niesamowitą, pełną emocji podróż z bardzo wyjątkowym przewodnikiem!
http://www.itrance.pl/wydawnictwa-muzyc … ter-5.html
Re: Armin van Buuren – Universal Religion Chapter 5
Kompilacje już posiadam i odsłuchałem. Trzeba powiedzieć że już dawno czegoś tak dobrego od Armina nie słyszałem
Oby dwie płytki bogate w pełne energii, perfekcyjnie dobrane, różnorodne utwory. Można tego słuchać na okrągło nie ma ani jednej chwili znudzenia, widać, że Armin się przyłożył. Zanim odsłuchałem obie płytki podchodziłem z dużym dystansem do tego, że sety nagrane podczas imprezy na Ibizie zawierają również reakcja bawiących się ludzi jednak nie przeszkadzało to w odsłuchu anie trochę, wręcz przenosiło atmosferę z clubu wprost do mojego pokoju. Trzeba przyznać zabieg trafiony w 10
Na koniec krótkiej notki warty też wspomnienia miły gadżecik w postaci plakatu który powstaje z rozłożenie książeczki z pudełka, który prezentuje okładkę kompilacji notabene bardzo ciekawie zaprojektowanej 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Armin van Buuren – Universal...