- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » ACOMusic Records ( George Acosta...
ACOMusic Records ( George Acosta Label, Sublabel BLACK HOLE RECORDING)
ACOMusic Records ( George Acosta Label, Sublabel BLACK HOLE RECORDING)
Prezentujemy Wam wytwórnie jednego z najlepszych elektronicznych DJ Ameryki, George Acosta.
George Acosta zwycięzca DJ Times Americas - nagroda za najlepszego DJ w 2007 roku i oficjalnego ambasadora Dance4Life, zaliczany do grona najbardziej niezwykłych DJ-ów w Ameryce. Reprezentuje on styl życia, kulturę i został bez wątpienia główną siłą kształtowania brzmienia muzyki elektronicznej z całego świata.
Teraz George Acosta przy współpracy w studiu z Gerry Cueto, przez długi okres czasu menedżer Francisco Pacheco i bliski przyjaciel DJ D-Xtreme tworzą zespołu do współpracy, który stał się główną siłą na tworzone utwory George Acosty, które naprawdę dają niesamowite rezultaty również przy współpracy z labelem Fektive Records w Holandii.
George podpisał kontrakt z Black Hole Recordings i wydał swój pierwszą cyfrową kompilację zatytułowanej, "From Miami to Amsterdam". W tym czasie współpracował również o utalentowaną wokalistką Fisher. Wraz z nią George wyprodukował utwory, które bardzo zaowocowały: "True Love", "Beautiful", i "Tearing Me Apart". W związku z odzewem, Acosta, wraz z partnerem ze studia Gerry Cueto, podjął decyzję o produkcji kolejnego albumu "Visions Behind Expressions", który został wydany w Black Hole Recordings. Według Acosty, "Visions Behind Expressions" jest najbardziej wokalny w jego historii.
"Dla tych, którzy mnie znają na poziomie osobistym, jestem małomówny, poprzez muzykę jestem w stanie wyrazić wszystkie moje myśli i emocje. To jest moja droga i pasja do muzyki, która stworzyła mój ostatni album..."
W 2009 roku, aby rozszerzyć swoją karierę w branży muzycznej jeszcze bardziej, George, wraz z jego długoletnim menadżerem Francisco Pacheco oraz bliskim labelem BLACK HOLE RECORDING, postanowił stworzyć ACOMusic Label. Decyzja o utworzeniu własnej wytwórni powstała z względów osobistych, niepowtarzalnym brzmieniu, marce i stylowi.
W celu rozwijania się w coś większego, Acosta chciał wykorzystać jego label nie tylko do wydania własnej oryginalnej muzyki, ale również być w stanie tworzyć remixy utworów z innymi artystami.
Ponadto George chciał wolności i rozwoju nowych artystów z całego świata, którzy mają zdolność do wytwarzania i uzupełniania muzyki pod jego marką. Niektóre wydania w AcoMusic przez Georga Acoste zostały wydane wraz przy wpółpracy z już znanymi na szeroką skale wokalistkami, Tiff Lacy i "Night Time", "Kate Walsh". Wraz z sukcesem jego nowego albumu i wytwórni, George jest obecnie rezydentem w Beach Encore Las Vegas "i Night Club Surrender w Wynne Hotel. Jest także rezydentem w Glow Club w Waszyngtonie i przyłączył się do Tour Glow Day. Wydaje się, że końca nie widać George Acosta lub jego wytwórni.
Pasja w połączeniu z umiejętnością jest to, w czym George Acosta czuje się najlepiej. W wywiadzie George powiedział: "Jestem szczęśliwy, że wiele sukcesów w mojej karierze, i moje nowe wyzwania tylko mnie zmieniają na bycie twardą osobą. Osobiście, jako artysta, zawsze jest miejsce na wzloty i upadki. Uwielbiam uczyć się i nigdy nie planuję utracić to co robię i staram się opanować swoje rzemiosło. Najlepsze jest jeszcze przed nami!".
Dlatego, jeżeli chcecie stać się częścią ACO Music zachęcamy do przesyłania swoich najświeższych produkcji na maila:
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Więcej info na stronie: www.acomusic.net
12-10-2011 17:48:09
www.acomusic.net, www.georgeacosta.com, www.myspace.com/georgeacosta, www.facebook.com/djgeorgeacosta, www.facebook.com/officialgeorgeacosta, www.facebook.com/acomusic, www.youtube.com/acomusictv, www.facebook.com/PublicSoundAgency, www.soundcloud.com/publicsoundagency, www.youtube.com/dawidratal, info: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ; promo/demo: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » ACOMusic Records ( George Acosta...