- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Armin van Buuren zapowiada album...
Armin van Buuren zapowiada album Intense!
Armin van Buuren zapowiada album Intense!
Na początku maja do polskich sklepów muzycznych trafi długo oczekiwany, piąty autorski album najpopularniejszego i najbardziej utytułowanego DJ'a na świecie Armina Van Buurena! Ujawniamy tytuł oraz pierwsze informacje o płycie.
Album „Intense” to następca wydanego w 2010 roku przebojowego krążka „Mirage”, który w Polsce pokrył się złotem. Będzie to materiał zdecydowanie bardziej zróżnicowany od wszystkich dotychczasowych dokonań Holendra. Usłyszymy nie tylko klubową mieszankę trance i progressive, ale również elementy klasyki i rocka. Za produkcję albumu podobnie jak przy „Mirage” odpowiedzialni są m.in. Guy Chambers, jeden z głównych producentów Robbiego Williamsa, a także siostry Nervo, autorki wielkiego przeboju „Not Giving Up On Love” z Sophie Ellis-Bextor.
Armin Van Buuren: „To były 2 lata bardzo intensywnej pracy. Aby być perfekcyjnym, na skończenie niektórych utworów potrzebowałem nawet kilku miesięcy. Próbowałem tworzyć przy użyciu jak największej ilości realnych instrumentów, włączając w to orkiestrę i rockową grupę mojego brata Ellera pod nazwą Bagga Bownz. Prawdziwym honorem była dla mnie możliwość pracy z tak wieloma utalentowanymi artystami, wokalistami i autorami tekstów.”
http://www.itrance.pl/aktualnosci/1909- … tense.html
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Armin van Buuren zapowiada album...